Straalkanker

Jill is genezen van straalkanker, na een intensieve behandeling met oa honing.

Toen ik Jill en haar baasje leerde kennen had Jill al veel meegemaakt. Jill is sinds 21-06-2004 in Nederland. Ze heeft op een menstal gestaan en daarna heeft ze in korte tijd veel andere stallen gezien, uiteindelijk is ze bij een handelstal terecht gekomen, in feb 2005 had Jill nog een zomervacht, ze was broodmager, ze had totaal geen spieren, haar sokken waren ontzettend lang (ze heeft dag en nacht in een smerige stal gestaan), Jill had toen ook rotstraal. Gelukkig kwam er iemand die zich om haar vermde en onder haar hoedde heeft genomen, Een week daarna is Jill heel erg ziek geworden, (salmonella), Jill is uiteindelijk herstelt. Zins juni 2005 is Jill bij de huidige eigenaresse, nog aan alle benen rotstraal en revaliderend van de Salmonella infectie.

In die periode leerde ik haar kennen, ze zag er goed uit, behalve dat ze aan 1 been last had van de straalkanker. Gelukkig geen extreme vormen, maar toch. In april 2006: werd Jill weer ziek…Rhino en dan de neurologische vorm, haar zenuwstelsel werd aangetast, ze kon niet lopen en ze kon haar mond niet meer open doen, hierdoor kon ze ook niet eten en drinken. Ze heeft pijnstillers en ontstekingsremmers gehad en de dierenarts heeft een week lang iedere dag antibiotica in de borst gespoten. Jill heeft twee weken lang niet kunnen drinken en het heeft drie weken geduurd voordat ze weer wat kon eten, in deze periode hoefde ik niet te komen, want staan was al moeilijk, laat staan bekappen. Toen we weer aan de slag gingen was de straal kanker uitgebreid van links voor ook naar links en rechts achter, alleen rechts voor zag er nog gezond uit. De dierenarts adviseerde de hoeven te behandelen met formaline, maar dat spul is ontzettend slecht, het dood tot op cellulair niveau, ik ontsmette mijn messen daar wel mee, en als er dan een piep klein druppeltje op mijn hand viel dan zag je dat weken erna nog!

Het was dus zaak een andere oplossing te vinden, tot nu toe wordt straalkanker veelal operatief weggehaald, maar bestaat altijd de kans dat het terug komt, en bovendien is de operatie intensief en vrij prijzig.

Mijn toenmalige vriendin studeerde toen nog aan de Silverlinde, natuurgeneeskunde voor dieren, we hebben besloten om het gehele probleem natuurgeneeskundig aan te pakken, natuurlijk bleven we constant monitoren, om in te grijpen wanneer dat nodig mocht zijn.

Het natuurkundig advies was zeer uitgebreid, zo begonnen we met een milde reinigingskuur, gevold door een versterkingskuur, en probiotica kuur. Daarnaast was het zaak om Jill zo natuur zuiver te voeren als mogelijk is, want alle chemische belasting zou te veel zijn. Ook het standaard chemisch ontwormen werd vervangen door aan de hand van ei-tellingen te ontwormen. Verder werkten we met Bachbloesemremedies, Jill leek namelijk erg afwezig, de Bachbloesems waren om ervoor te zorgen dat Jill met alle lagen van haar bewustzijn kiest om verder te gaan/ beter te worden & te blijven. Dit is natuurlijk belangrijk, want als de geest niet wil, hoe kan het lichaam dan wel? Ook werden er lichaamsoefeningen en TTEAM voorgeschreven.

De drie aangedane hoeven werden alle drie anders behandeld, een met een regulier vaker gebruikt product: een sterke jodium oplossing, Maar de hoef die het snelst herstelde, herstelde met een behandeling van koudgeslagen Honing en lavendelolie.
Dit ging zo goed, ook ten opzichte van de andere hoeven dat we er voor kozen om alle drie de hoeven zo te behandelen, en ja hoor!

Jill is tijdens dit schrijven al maanden gezond! Geen aangetast weefsel meer in de stralen, en de diepe groeven vullen zich langzaam met gezond materiaal